24. 08. 2016.

Prijava aktivnosti za WSW 2016

Kao i svake godine u periodu 4. do 10. oktobra održaće se manifestacija Svetska nedelja Svemira. Moto ovogodišnje manifestacije je "Remote Sensing – Enabling Our Future". Pozivam sve zainteresovane organizacije, nastavnike, ljubitelje astronomije da registruju svoje događaje na zvaničnom sajtu ove manifestacije i da ove godine imamo barem dvostruko više događaja nego prošle godine.

Kako bi uspešno promovisali sve vaše aktivnosti koje ste prijavili ili planirali molim Vas da predloge aktivnosti sa kratkim opisom, lokacijom, aktivnostima i očekivanim brojem učesnika pošaljete na mail eurekakutak@gmail.com, pošto glavni organizacioni tim od svakog nacionalnog koordinatora zahteva izveštaj o planiram aktivnostima za ovogodišnji WSW.

Takođe Vas podsećam da Vaše aktivnosti prijavite i na glavni sajt projekta putem linka http://www.worldspaceweek.org/events/add-event/

Za sva pitanja koja vas zanimaju stojim vam na raspolaganju. Možete mi se obratiti putem maila eurekakutak@gmail.com ili na telefon 064/203-24-17 kako bi smo ove godine ponovo Srbiju promovisali na pravi način u svetu astronomije.




Nema komentara:

Objavi komentar