20. 09. 2015.

UČESTVUJTE U KONKURSU #NAMARSNOSIM I OSVOJITE VREDNE NAGRADE

Povodom novog filma proslavljenog reditelja Ridlija Skota „Marsovac: Spasilačka misija 3D“, distributerska kuća MCF, izdvačka kuća Evro Đunti i bioskop Cineplexx organizuju konkurs „Na Mars nosim“.
Pozivamo vas da fotografišete tri stvari koje bi poneli sa sobom na Mars i uz hešteg #NaMarsNosim postavite fotografiju na svoj Facebook, Twitter ili Instagram profil. Kako biste učestvovali u konkursu potrebno je da profili na Instagramu i Twitteru budu otključani, a post na Facebooku javan. Spremili smo vam 50 vrednih nagrada (ulaznice za film, knjige i majice).
„Marsovac: Spasilačka misija 3D“ u domaće bioskope stiže 1. oktobra i već sada je izazvao ogromno interesovanje javnosti. Met Dejmon igra astronauta Marka Vatnija koji spletom nesrećnih okolnosti ostaje sam na planeti Mars. Film je rađen po knjizi Endija Vira, a Ridli Skot je ovaj put želeo da se udalji od naučne fantastike i napravi što realističniji film. Veliki broj konsultanata iz NASA i drugih naučnika davali su svoje savete o uslovima života u svemiru i tehnologijama koje se koriste ili razvijaju.
Pored Dejmona u filmu igraju još i Džesika Čestejn, Džef Denijels, Šon Bin, Donald Glover, Majkl Pena i Kejt Mara.
Konkurs traje do 10. oktobra.

- See more at: http://mcf.rs/vesti/15184/#sthash.kpEO831t.dpuf

Nema komentara:

Objavi komentar